9.11.16

Tilam baby berkelambu

Posted by Adwa Baby at 1:36 PM
NEW STOCK 
LIMITED STOCK!!


 lovely blue

 purple dot

 maroon dot

 flowery purple

 buble blue

 green dot

 flowery red


 flowery green

blue dot

4 comments:

Anonymous said...

Perempuan ni tak berhati perut.. Sanggup buat hubungan sulit dgn laki org walaupun tahu isteri org itu tengah sarnat mengandung.. Ketika si isteri sedang berpantang.. Tanpa belas kasihan dia memadu kasih dengan lelaki tersebut..kalau betul beriman.. Mana perikemanusiaan.. Kata sembahyang tak pernah tinggal.. Tapi tak faham maksud empati dan simpati.. Jgn sesekali kamu kata.. :Apa lagi puan nak' dgn saya lah wahai sundal bolong.. Selagi ingatan kamu terhadap suami org tak hilang.. Kemarahan saya juga tak mungkin luput..

PEMILIK SAYANG ANAKKU on September 21, 2015 at 11:01 PM said...

Macam mn nak order tilam ni... boleh x nak sleeping bag tu ja? Pm saya 0198179204

noor hanis Ismail on September 24, 2015 at 9:58 PM said...

Pm kak boleh? Harga? 0192687674

zaidi on December 19, 2015 at 7:28 AM said...

Rm brpe...wsap.0199941262

Post a Comment

 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez