9.10.14

TILAM BABY BERKELAMBU DAN SLEEPING BABY BAG

Posted by Adwa Kay Baby at 3:30 AM 0 comments



SET TILAM BABY BERKELAMBU
DESIGN BARU
COMEL SEMUANYA


TOLONG JANGAN TINGGALKAN PESANAN DI BAHAGIAN KOMEN.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH WATS APP DI 

0182106638


MATERIAL DARI KAIN COTTON 
MENGGUNAKAN KEKABU 
BANTAL 3 BIJI 
PANJANG TILAM : 74 CM
LEBAR : 44 CM
BEG TRANSPARENT UNTUK MENYIMPAN TILAM
TILAM BARU BUKAN BUNDLE


* NO BOOKING FIRST PAY FIRST SERVE*

*NO FUSSY BUYER*


 SET FLOWERY PINKY


 SET BUBBLE PURPLE


 SET FLOWERY BLUE


 SET FLOWERY GREEN


 SET MAROON DOT


 SET PURPLE LOVE


 SET BLUE LOVE


SET PINKY LOVE




GREY DOT




RED DOT




MAROON DOT


BLUE DOT


8.10.14

BEDUNG BABY BERKELAMBU BARU

Posted by Adwa Kay Baby at 12:30 PM 0 comments

Assalammualaikum semua.Nak share new items dengan korang semua iaitu.. 
BEDUNG BABY BERKELAMBU.
Saya dah pergi tengok sample, sangatlah cantik n comel.Tilam pon boleh tahan tebal.Siap dengan kelambu n satu bantal kepala.Cuma bedung baru ni akan sampai dalam 20hari lagi (anggaran supplier).So Sesiapa yang berminat boleh buat tempahan dari sekarang dengan deposit Rm15 je barang sampai baru bayar baki. rugi tak ambik sebab memang sangat comel.
Datang dengan 3 warna cantik n ceria.So apa lagi TEMPAHLAH SEKARANG!!!

CONTOH DESIGN TERBARU
ADA 3 WARNA 

PINK
PURPLE
BLUE

RM 30
BERKELAMBU
BANTAL KEPALA 1

WATS APP 0182106638




BEDUNG BABY

Posted by Adwa Kay Baby at 12:18 PM 0 comments
BEDUNG BABY
WARNA BOLEH REQUEST IKUT WARNA TILAM


 RED BB

 PURPLE BB

 BLUE DOT BB

  GREEN BB

 BLUE BB


 MAROON DOT BB 

7.8.14

LD VENUS

Posted by Adwa Kay Baby at 2:07 PM 0 comments
Assalammualaikum. Apa kabar semua. Seronok bercuti di hari raya. Mesti malas nak masuk kerja balik kan. Sama la dengan saya. Rasa nak cuti je lagi tapi apakan daya saya terpaksa kerja. Hari Rabu saya dah masuk kerja balik sebab tak dapat cuti lama kawan sekerja cuti bersalin. Alahai untungnya la kan. Tak pe rezeki dia tahun ni mana tahu rezeki saya pulak tahun depan. Aminnnn.

Ok sementara nak tunggu saya upload gambar baju bundle yang baru dan gambar tilam baby yang baru, saya nak Perkenalkan sikit produk untuk ibu-ibu dan wanita di luar sana. Produk ni saya dah cuba. Kerna terpaksa aku cuba...
ENTRY agak panjang tapi saya ringkaskan harap harap semua baca habis ek..

Ok since produk ni ada banyak fungsi saya just detailkan dulu kat sini testimoni saya sendiri la ek. nanti saya letak la info yang lain pasal produk ni .

Saya ni ada masalah period yang sangat tak stabil. Kalau datang tu ikut suka hati 'dia' aje. Rase nak kuar bulan ni dia kuar la. Kalau rasa nak kuar 3 bulan akan datang 'dia' datang la. Sesuka hati je kan. Saya dah pergi jumpa doktor pakar. Kate doktor, saya ada PCOS (Polyctyc Ovari Sindrom). PCOS ni kira macam gangguan hormon la. Doktor kata saya punya hormon lelaki lebih banyak dari wanita heheheh tapi saya tulen ek wanita sebab tu haid kejap ada kejap tak de.Pas tu doktor kata sebab berat badan saya lebih dari yang sepatutnya ala ala montel. So saya kene kuruskan badan. Tapi bila dah kurus same gak. 

Saya dah cuba bermacam jenis ubat hospital, ubat jamu dan segala macam jenis obat dah daku telan terlajak laris je tak cuba. Tapi macam tu jugak. Bila dah penat mencuba tapi hasil tak de dan duit ringgit pun banyak kuar saya pun try jugak la yang ni namanyer LD VENUS yang digembar gemburkan hebat sesangat untuk wanita.

Alhamdulillah..... sangat sangat puas hati. Bulan puasa ni period saya keluar cukup 7 hari. SELAMA NI BERTAHUN-TAHUN SAYA TAK PERNAH CUTI DI BULAN PUASA.TAK PERNAH ADA ISTILAH GANTI PUASA.tapi tahun ni kene ganti la plak... Tapi alhamdulillah maksudnya saya semakin pulih la. Cik putih pun tak de menyerang. Tak de rase lesu. Rase segar bugar. Since saya pun tak kahwin lagi saya tak boleh la nak bagi testimoni untuk yang dah berkahwin kan tapi saya akan upload vidio kegembiraan encik encik suami bila isteri menggunakan LD VENUS ni. heheheh.

Sedap pun sedap. Nak minum pun senang macam kita minum vitagen. Nak simpan dalam handbag pun boleh muat aje. Jadi kalau berminat nak cuba 
wats app/ sms/ call saya. Nak beli sekotak pun boleh nak beli trial pack pun boleh. Tapi percaya la sangat berbaloi baloi beli LD VENUS ni.


  
HARGA 

SEKOTAK ( 20 BOTOL ) RM 170.00
HARGA TRIAL PACK 5 BOTOL RM 42.50

Ada yang tepuk dahi tengok harga ek. heheheh same la saya masa memula nak beli semua saya tepuk tapi tu memula je makan kene ikut aturan. nak ok nak mantap kann??? 
Tak pe mana yang beli nanti saya ajar cara nak jimat sampai boleh tahan selama 2 bulan...kira untung gak la setanding khasiatnya...
Kalau tak boleh beli sekotak boleh try trial pack dulu.



29.6.14

BB 221

Posted by Adwa Kay Baby at 9:41 AM 0 comments
RM 6
Brand : Old Navy

Ukuran 
Bahu : 29cm
Labuh : 44 cm

Nota
Warna kat luar ialah pink n sangat cantik, tip top condition like new .

14.6.14

BB 380

Posted by Adwa Kay Baby at 9:05 AM 0 comments

RM 5
Brand : Nintendo Seal

Ukuran 
Armpit :  cm
Labuh baju :  cm
Nota
cantik n simple
 tip top condition

7.6.14

BB 732

Posted by Adwa Kay Baby at 4:00 PM 0 comments
RM 6
Brand :  Cherokee

Ukuran
Armpit  : 22cm
Labuh : 31 cm

Nota
Tip top condition
sangat cantik n comel
Like New
warna kat luar adalah kuning n memang sangat cantik 

BB 736

Posted by Adwa Kay Baby at 3:55 PM 0 comments
RM 5
Brand :  Baby Gap

Ukuran
Bahu : 22 cm
Labuh : 33 cm

Nota
Tip top condition
sangat cantik n comel
warna asal pink lembut dan sangat cantik di luar yer ni pakai camera pone

5.6.14

BB 700

Posted by Adwa Kay Baby at 4:00 PM 0 comments
RM 5

Ukuran 
Bahu : 24cm
Labuh : 36 cm

Nota
sangat cantik n comel
warna pun cantik lagi 

BB 707 Buk Fauziah 23/6 - 29/6

Posted by Adwa Kay Baby at 3:49 PM 0 comments
RM 7
Brand : Gymboree

Ukuran 
Bahu : 21 cm
Labuh : 53 cm

Nota
sangat cantik n comel
boleh pakai sampai 2 tahun

 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez