19.11.14

BEDUNG BABY BERKELAMBU BARU

Posted by Adwa Baby at 12:30 PM 0 comments


Assalammualaikum semua.Nak share new items dengan korang semua iaitu.. 
BEDUNG BABY BERKELAMBU.
 sangatlah cantik n comel.Tilam pon boleh tahan tebal.Siap dengan kelambu n satu bantal kepala.


RM 30
BERKELAMBU
BANTAL KEPALA 1

WATS APP 0182106638


BB BLUE LOVE


 BB RED LOVE


 BB PURPLE LOVE


 BB DOT PURPLE


 BB PINKY DOT


 BB RED DOT


BB BLUE DOT

30.10.14

TILAM BABY BERKELAMBU DAN SLEEPING BABY BAG

Posted by Adwa Baby at 1:21 PM 0 comments



SET TILAM BABY BERKELAMBU
DESIGN BARU
COMEL SEMUANYA


TOLONG JANGAN TINGGALKAN PESANAN DI BAHAGIAN KOMEN.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH WATS APP DI 

0182106638


MATERIAL DARI KAIN COTTON 
MENGGUNAKAN KEKABU 
BANTAL 3 BIJI 
PANJANG TILAM : 74 CM
LEBAR : 44 CM
BEG TRANSPARENT UNTUK MENYIMPAN TILAM
TILAM BARU BUKAN BUNDLE


* NO BOOKING FIRST PAY FIRST SERVE*


*NO FUSSY BUYER*






 SET FLOWERY PINKY


 SET BUBBLE PURPLE


 SET FLOWERY BLUE


 SET FLOWERY GREEN


 SET MAROON DOT


 SET PURPLE LOVE


 SET BLUE LOVE


SET PINKY LOVE



RED DOT




MAROON DOT


BLUE DOT

BB 28

Posted by Adwa Baby at 1:16 PM 0 comments


Brand : Gymboree

Pinggang : 26 cm
Labuh : 27 cm

Harga : RM 5

p/s : Good  condition 
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 27

Posted by Adwa Baby at 1:13 PM 0 comments


Labuh baju :  59cm
Armpit  : 25 cm

Harga : RM 7

p/s : tip top condition tapi ada kotor kuning disebabkan lipatan dan simpanan yang agak lama.boleh try varnish.
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 26

Posted by Adwa Baby at 1:10 PM 0 comments

Brand :Club Crest
Bahu :  23cm
Labuh baju : 2cm

Harga : RM 5

p/s : good condition tapi ada kotor sikit boleh refer gambar
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq







BB 24

Posted by Adwa Baby at 1:08 PM 0 comments


lebar baju :  27 cm
 Labuh : 23 cm

Harga : RM 9

p/s : cantik , comel n warna ceria cuma kat spender ada koyak sikit je.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq


BB 23

Posted by Adwa Baby at 1:04 PM 0 comments


Brand : Garanimal
Labuh : 52 cm
 Pinggang  : 23 cm (getah separuh)

Harga : RM10

p/s : tip top condition, warna kat luar lebih cantik dari yang ini yer. warna asal purple. dah banyak kali ambik gambar sama juga hasilnya warna tak cantik.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 22

Posted by Adwa Baby at 1:02 PM 0 comments

Brand : Perfectly dress
Bahu : 25cm
Labuh :  25cm

Harga: RM 10

p/s : tip top condition, macam baru
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 21

Posted by Adwa Baby at 1:00 PM 0 comments


Brand : Faded Glory Authentic
Armpit :  27cm
Labuh : 41 cm

Harga : RM 20

p/s : tip top condition , sangat cantik macam baru
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 20

Posted by Adwa Baby at 12:57 PM 0 comments


Brand : Gap
Bahu : 24cm
Labuh : 42 cm

Harga : RM 6

p/s : tip top condition 
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez