29.3.15

TILAM BABY BERKELAMBU DAN SLEEPING BABY BAG

Posted by Adwa Baby at 1:21 PM 2 comments

NEW STOCK 
UPDATE 29/3/2015

PENGUMUMAN!!!!!!

HARGA TILAM MASIH HARGA YANG LAMA .TIADA KENAIKAN HARGA,WALAUPON SUPPLIER SIBUK NAIKKAN HARGA.CUMA UNTUK POS LAJU SAYA TAK PASTI LAGI.

SET TILAM BABY BERKELAMBU
COMEL SEMUANYA


TOLONG JANGAN TINGGALKAN PESANAN DI BAHAGIAN KOMEN.

UNTUK PEMBELIAN BOLEH WATS APP DI 


0182106638

MATERIAL DARI KAIN COTTON 
MENGGUNAKAN KEKABU PAKISTAN

SET TILAM INI MENGANDUNGI:

TILAM.
KELAMBU
BANTAL KEPALA 2 BIJI 
BANTAL PELUK 1 BIJI
PANJANG TILAM : 74 CM
LEBAR : 44 CM

BEDUNG
BANTAL 1 BIJI

BEG TRANSPARENT UNTUK MENYIMPAN TILAM


TILAM BARU BUKAN BUNDLE


* NO BOOKING FIRST PAY FIRST SERVE*


*NO FUSSY BUYER*




SET FLOWERY PURPLE
RM 55


SET BUBBLE BLUE

RM 55

 SET FLOWERY PINKY
RM 55

 SET BUBBLE PURPLE
RM 55

 SET FLOWERY BLUE
RM 55

 SET FLOWERY GREEN
RM 55

 SET MAROON DOT
RM 55

 SET PURPLE LOVE
RM 55

 SET BLUE LOVE
RM 55

SET PINKY LOVE
RM 55


SET BLUE DOT
RM 55

BEDUNG BABY BERKELAMBU BARU

Posted by Adwa Baby at 12:30 PM 0 comments

NEW STOCK 
UPDATE 29/3/2015

Assalammualaikum semua. 
BEDUNG BABY BERKELAMBU.
 sangatlah cantik n comel.Tilam pon boleh tahan tebal.Siap dengan kelambu n satu bantal kepala.Sangat fleksible dan boleh dibawa ke mana saja.


BERKELAMBU
BANTAL KEPALA 1

WATS APP 0182106638
Contoh dari customer.Sangat cantik n cozy kan
so jom pilih...


BB BLUE LOVE
RM 35


 BB RED LOVE
RM 35


 BB PURPLE LOVE
RM 35


 BB DOT PURPLE
RM 35



 BB PINKY DOT
RM 35


 BB RED DOT
RM 35

BB BLUE DOT
RM 35

30.10.14

BB 28

Posted by Adwa Baby at 1:16 PM 0 comments


Brand : Gymboree

Pinggang : 26 cm
Labuh : 27 cm

Harga : RM 5

p/s : Good  condition 
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 27

Posted by Adwa Baby at 1:13 PM 0 comments


Labuh baju :  59cm
Armpit  : 25 cm

Harga : RM 7

p/s : tip top condition tapi ada kotor kuning disebabkan lipatan dan simpanan yang agak lama.boleh try varnish.
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 26

Posted by Adwa Baby at 1:10 PM 0 comments

Brand :Club Crest
Bahu :  23cm
Labuh baju : 2cm

Harga : RM 5

p/s : good condition tapi ada kotor sikit boleh refer gambar
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq







BB 24

Posted by Adwa Baby at 1:08 PM 0 comments


lebar baju :  27 cm
 Labuh : 23 cm

Harga : RM 9

p/s : cantik , comel n warna ceria cuma kat spender ada koyak sikit je.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq


BB 23

Posted by Adwa Baby at 1:04 PM 0 comments


Brand : Garanimal
Labuh : 52 cm
 Pinggang  : 23 cm (getah separuh)

Harga : RM10

p/s : tip top condition, warna kat luar lebih cantik dari yang ini yer. warna asal purple. dah banyak kali ambik gambar sama juga hasilnya warna tak cantik.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 22

Posted by Adwa Baby at 1:02 PM 0 comments

Brand : Perfectly dress
Bahu : 25cm
Labuh :  25cm

Harga: RM 10

p/s : tip top condition, macam baru
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 21

Posted by Adwa Baby at 1:00 PM 0 comments


Brand : Faded Glory Authentic
Armpit :  27cm
Labuh : 41 cm

Harga : RM 20

p/s : tip top condition , sangat cantik macam baru
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 20

Posted by Adwa Baby at 12:57 PM 0 comments


Brand : Gap
Bahu : 24cm
Labuh : 42 cm

Harga : RM 6

p/s : tip top condition 
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez