16.7.15

Posted by Adwa Baby at 9:16 AM 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM MOTHERS

PENGUMUMAN BARU!!!!

KALAU NAK BAJU BARU BABY N KIDS MURAH KLIK SINI YER


SEMUA BAJU DI BAWAH DARI RM 5 - 15 SAHAJA

28.4.15

BB 703

Posted by Adwa Baby at 3:46 PM 0 comments
RM 5

Ukuran 
Labuh : 54 cm

Nota
sangat cantik n comel
boleh pakai sampai 2 tahun
ada macam lubang kecik kecik tapi tak perasan sangat kat belakang kaki kalau ditelek bebetul baru nampak.

BB 723

Posted by Adwa Baby at 3:13 PM 1 comments
RM 5

Nota
sangat cantik n comel
ada kotor sikit di tepi kaki 

BB 24

Posted by Adwa Baby at 1:08 PM 0 comments


lebar baju :  27 cm
 Labuh : 23 cm

Harga : RM 6

p/s : cantik , comel n warna ceria cuma kat spender ada koyak sikit je.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq


BB 23

Posted by Adwa Baby at 1:04 PM 0 comments


Brand : Garanimal
Labuh : 52 cm
 Pinggang  : 23 cm (getah separuh)

Harga : RM10

p/s : tip top condition, warna kat luar lebih cantik dari yang ini yer. warna asal purple. dah banyak kali ambik gambar sama juga hasilnya warna tak cantik.

p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 22

Posted by Adwa Baby at 1:02 PM 0 comments

Brand : Perfectly dress

Bahu : 25cm
Labuh :  25cm

Harga: RM 8

p/s : tip top condition, macam baru
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 279

Posted by Adwa Baby at 1:00 PM 0 comments
RM 5
Brand :Old navy

Ukuran
Bahu :21 cm
Labuh : 35 cm

Nota 
tip top condition
sangat cantik
Cuma ada kesan kuning kat lengan mama rendam dengan vanish yer...

BB 20

Posted by Adwa Baby at 12:57 PM 0 comments


Brand : Gap
Bahu : 24cm
Labuh : 42 cm

Harga : RM 5

p/s : tip top condition 
p/s : mama tolong rujuk ukuran untuk lebih tepat. Umur adalah anggaran sahaja. tq

BB 22

Posted by Adwa Baby at 11:31 AM 0 comments


Brand : Faded glory
Bahu : 30cm
Labuh :  43 cm

Harga : RM 5

p/s : tip top condition 

BB 20

Posted by Adwa Baby at 11:27 AM 0 comments
Brand : Disney fairea
Bahu :  22 cm
Labuh  : 44 cm

Harga : RM 5

p/s : cantik dan dalam keadaan baik

 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez