9.11.16

Tilam baby berkelambu

Posted by Adwa Baby at 1:36 PM 4 comments
NEW STOCK 
LIMITED STOCK!!


 lovely blue

 purple dot

 maroon dot

 flowery purple

 buble blue

 green dot

 flowery red


 flowery green

blue dot

19.10.16

GJ 12

Posted by Adwa Baby at 9:07 AM 0 comments



RM 10
Brand : CIRCO

Ukuran
Pinggang : 22 cm
Labuh : 68 cm

Nota 
very good  condition
stylo 
 sesuai untuk seluar jalan-jalan
potong bahagian bawah sebab berbulu selain itu semua super smart

30.6.16

Posted by Adwa Baby at 9:37 AM 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM.
SELAMAT PAGI MOTHERS.

Brandedbabybundle nak buat clearance.. Sebab nak ambik stok baru.. Buat masa ni masukkan bundle jeans dari US dahulu. Semua dalam keadaan sangat baik dan berkualiti. 

Selamat bershopping, Selamat berpuasa & TQ VERY MUCH

untuk tempahan boleh terus wats app saya di 018-2106638




12.6.16

BB 15

Posted by Adwa Baby at 11:30 AM 1 comments

RM 8
Brand : Speciality Baby

Nota 
Super comel 
tip top condition

GJ 13

Posted by Adwa Baby at 11:07 AM 0 comments


RM 10
Brand : Unionbay

Ukuran 
Pinggang : 29cm
Labuh : 76 cm

Nota 
tip top condition 
sangat smart
kat luar lagi cantik dari dalam gambar
like new
booth cut
bawak berjalan pun boleh juga


BB 18

Posted by Adwa Baby at 10:50 AM 0 comments



Rm 8
Brand :Disney Baby

Nota
Super cute baju ni
Cuma bahagian bawah kat renda ada yang dah koyak
tapi bahagian atas memang tip top
maybe boleh buang renda tu




GJ 16

Posted by Adwa Baby at 10:30 AM 0 comments

RM 10
Brand : UnionBay

Ukuran 
Pinggang : 30cm
Labuh : 78cm

Nota 
tip top condition 
sangat smart
kat luar lagi cantik dari dalam gambar
bawak berjalan pun boleh juga
kalau labuh boleh potong

GJ 14

Posted by Adwa Baby at 9:30 AM 0 comments

RM 15
Brand : Skinny

Ukuran 
Pinggang : 28cm ( adjustable strap )
Labuh : 78 cm

Nota 
super tip top condition 
super smart
kat luar lagi cantik dari dalam gambar
like new
skinny cutting
sangat la sesuai bawak berjalan

11.6.16

GJ 11

Posted by Adwa Baby at 10:54 AM 0 comments


RM 10
Brand : No Brand

Ukuran 
Pinggang : 28cm ( adjustable strap )
Labuh : 71 cm

Nota 
tip top condition
nak bawak berjalan pun sesuai


BJ 9

Posted by Adwa Baby at 10:00 AM 0 comments

RM 10
Brand : Lands 'End

 Ukuran 

Pinggang  : 27cm
Labuh  : 69 cm 

Nota

tip top condition
super comel
nak bawak berjalan pun boleh seluar ni 


 

BAJU BABY MURAH Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez